Biokompostanlæg opgraderet til Archimedys™ snegl.

by | Aug 16, 2022 | 1.0 Komponenter, 1.13 Sneglerransportører, 1.13.1 Archimedys | 0 comments

Biokompostanlæg opgraderet til Archimedys™ snegl.

Archimedys™-løsningen valgt af byen Vitoria Gasteiz (Spanien) til renovering af snegletransportør, der bruges til behandling af biokompost.

Problemerne forbundet med en stålsnegl forsvinder

En traditionel stålsnegl har derfor for mange ulemper sådan et sted. De slidproblemer, som kunden støder på, skyldes materialets slibeevne og dets tendens til at komprimere under belastning. Vedligeholdelse besværliggøres også meget, fordi det er umuligt at reparere stålet ved svejsning på grund af brandfare.

Stålsneglen, som vores kunde bruger, er meget beskadiget: det er umuligt at reparere eller udskifte det slidte område nemt. Midten af ​​sneglen er fuldstændig ødelagt på grund af komprimeringen af ​​materialet under belastning. I denne transportørkonfiguration er det nødvendigt at tilføje korte skruegevind ved tragtens indløb.

Derfor passer Archimedys™-sneglen perfekt til situationen! Den har høj korrosionsbestandighed. Dens slidstyrke er tre gange højere end stål. Selv når den er nedsænket kontinuerligt i et bassin, er sneglen mere modstandsdygtig over for korrosion end en konventionel stålsnegl.

Med sit enkle og kompakte design er Archimedys™-sneglen desuden lettere end en stålsnegl. Dette gør det meget nemmere at installere. Sneglen er konstrueres enkelt, uden nogen svejsning, ved at samle standardmodulerne direkte på stedet.

Øverst: Udover at man kan se opbygningen af produkt imellem sneglevindingerne, kan man også se at den midterste del af sneglen totalt komprimeret som følge af trykket under brug, hvilket gør den ineffektiv.

Stålsnegl før udskiftning.

Relativt forbedret vedligeholdelse

På vedligeholdelsessiden er fordelene også betydelige! Det er faktisk kun de beskadigede moduler, der udskiftes og ikke hele sneglen. Vedligeholdelsesoperationer er derfor meget enkle og hurtige. Vedligeholdelsesomkostninger og -tider reduceres betydeligt.

Archimedys™, teknologisk revolution!

Fordelene ved den modulære snegl Archimedys™ er så indlysende, at flere og flere producenter beslutter at tage den i brug. Fra Mange industrier bruger snegleteknologi til deres bulkmaterialetransportører. Dette er i sandhed en teknologisk revolution, der finder sted i transportørindustrien.

Tøv ikke med at kontakte os for stort som småt. Vi udfører undersøgelsen og realiseringen af ​​de mekaniske dele, der er nødvendige for installationen eller tilpasningen af ​​en Archimedys™ snegl til dine installationer.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.