Archimedys™ til eksplosive atmosfærer

by | Aug 18, 2022 | 1.0 Komponenter, 1.13 Sneglerransportører, 1.13.1 Archimedys | 0 comments

Archimedys™ til potentielt eksplosive atmosfærer ATEX 20

Der kræves kun en meget lav energi for at udløse en eksplosion i et støvet miljø. Producenterne af transportbånd gør alt for at forhindre buedannelser. ATEX-versionen af den modulære snegle. Archimedys™ er fremstillet af ledende polymerer, der gør det muligt at aflede den statiske elektricitet, der genereres af det bevægelige produkt. En af vores svenske kunder har med succes brugt Archimedys™ til at bygge en separator til fast affald, der er fyldt med støv og opløsningsmidler.

Det er en ægte teknologisk revolution, at industrien for producenter og operatører af snegletransportører i støvede og eksplosive miljøer i øjeblikket oplever ATEX 20 med Archimedys™.

ATEX snegl
Archimedys™ til brug i eksplosive atmosfære. ATEX 20

Archimedys™ og dets mange fordele

Archimedys™ har et enkelt og kompakt design og er lettere i vægt end en stålsnegl. Det gør det meget lettere at installere og vedligeholde den. Motoriseringens drivkraft er reduceret, hvilket genererer en betydelig energibesparelse i forbindelse med dens drift.

Desuden forsvinder svejseoperationerne! Hvis sneglen er slidt, udskiftes det beskadigede område blot. Det kræver ingen nogen specialarbejder. Vedligeholdelsesomkostningerne reduceres betydeligt.

Det materiale, der anvendes til fremstilling af modulerne, er meget modstandsdygtigt over for korrosion og en lang række aggressive kemikalier. Dens slidstyrke er ofte endda bedre end stål!

Archimedys™ er velegnet til industrier, der søger et højt præstationsniveau. Det blev i 2011 belønnet med “Prix de l’Innovation industrielle 2011”.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for mere information.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.