Archimedys™ valgt til behandling af organisk affald

by | Aug 16, 2022 | 1.0 Komponenter, 1.13 Sneglerransportører, 1.13.1 Archimedys | 0 comments

En af vores kunder, en specialist i behandling og genanvendelse af organisk husholdningsaffald, har valgt Archimedys™ til udskiftning af deres ståltransportørsnegl. Virksomheden oplevede problemer med stålsneglen i form af unormalt høj slitage, højt støjniveau, og høje vedligeholdelsesomkostninger. Ønsket var at forlænge levetiden for transportørsneglen.

Problemerne forbundet med en stålsnegl forsvinder

Friktionsslitage var på trug og snegl var hovedproblemet som skulle løses. I denne type transportør kan mellemlejerne ikke monteres på en stålsnegl. Faktisk hviler den på bunden af ​​truget, udstyret med lejepuder. Med en skærpende faktor at produktet der skulle transporteres også nogle gange omfattede sand, glas og vand. Archimedys™, som ikke kræver mellemlejer, har gjort det muligt på en enkelt måde at løse alle disse problemer.

Vedligeholdelsesholdet samlede sneglen på stedet ved foden af ​​transportøren uden noget håndteringsudstyr. Sneglen, der skulle udskiftes, havde en diameter på 300 mm og var 3 meter lang. Anlæggets vedligeholdelsesteam tog styringen for konstruktionen af ​​sneglen Archimedys™ og udskiftningen på stedet. Der var ikke behov for modifikationer af transportbåndet.

Forbedret vedligeholdelse!

Ved større hændelser udskiftes kun beskadigede moduler. Sneglen udskiftes ikke længere helt. Vedligeholdelsesoperationer er hurtige og nemme. Nedetid og vedligeholdelsesomkostninger reduceres betydeligt.

Archimedys™, teknologisk revolution!

Fordelene ved den modulære snegl Archimedys™ er sådan, at flere og flere industrifolk hver dag beslutter sig for at opgive stål til fordel for polymer. Derfor er det en reel teknologisk revolution, som vi er vidne til i bulksektoren.

Hvis du gerne vil vide mere om vores polymersnegl Archimedys™, så kontakt os endelig. Vi rådgiver gerne i alle dine projekter ved at tilbyde dig det udstyr, der passer bedst til din aktivitet.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.