Kontakt os

+45 42466800  |
|   Send en mail

2 + 6 =

Sliddele :-:

BetonindustrienDT

Hawiflex® polyurethan – slidbeskyttelse, korrosionsbeskyttelse og støjbeskyttelse

Standarden inden for blandingsteknologi i over 50 år. Modstandsdygtig over for slid, snit, revner, olie og kemikalier: Hawiflex® sparer dig tid og penge …

Materialesystemer fremstillet af Hawiflex® polyurethan anvendes, hvor der opstår store belastninger og stort slid – med fremragende rivebestandighed og de højeste krav til dynamisk belastningsevne. Hawiflex® polyurethan er kendetegnet ved sin virkelig gode modstandsdygtighed over for olier og fedtstoffer, benzin og diverse opløsningsmidler. Hawiflex® er korrosionsbestandigt – vejrpåvirkninger som sollys, ilt og ozon kan ikke skade Hawiflex® polyurethan. Ikke engang stærke mikrobielle og hydrolytiske angreb. I betonindustrien hjælper Hawiflex® også glimrende som støjbeskyttelse, f.eks. til sigte, blandeværktøj, tragte og siloer.

På trods af mange forsøg på at kopiere dette mærkevareprodukt, er Hawiflex®s teknologiske førende og markedsledende position løbende blevet udvidet og konsolideret. I dag anvendes produkter fremstillet af Hawiflex® polyurethan med succes i næsten alle industrielle anvendelser: anlægsteknik, byggeindustri, beton- og blandeteknologi, trykkeri- og papirindustri, køretøjskonstruktion, transportørteknologi, glasindustri, træindustri, plastproduktion, landbrugs- og landbrugsteknologi, maskinteknik, pumpekonstruktion, genbrug, skibsbygning og marine, bulkgodsindustri, tekstilindustri. Uanset hvor der anvendes Hawiflex® polyurethan – overalt giver dette materiale en meget høj fordel sammenlignet med de overskuelige omkostninger.

recycling02 1920x1440 1

Hawiflex

Recycling systems

Hawiflex PU inliner

PU Inliner

Bladed level indicator with sleeve

Truckflex

Bladed level indicator with thread with lamp

ConeFlex Chute Liner In situ

Coneflex

Bladed level indicator short with thread

prallprotektoren1

PU Impact Plate

greiferleisten2

PU Gripper Strips

Bladed level indicator short with sleeve

stufenplatten1

PU Step Plate

Bladed level indicator in stainless steel with thread

PU Tile

PU Tiles

for heavy wear

forklift shoes

PU Forklift Shoes

Concrete pipe protection for forklift shoes made of Hawiflex® polyurethane

PU nozzle

PU Nozzles

Bladed level indicator for high temperature with flange – Max 200°C