Pneumatisk transport

3-faset vakuum loadere

Trefasede pneumatiske loadere

Disse læssemaskiner er beregnet til pneumatisk (sugning) at modtage fritflydende pulvere, der er ekstremt flydende med en massefylde på mere end 0,5 og mindre end 1,2 kg/dm3.
De kan fungere individuelt, forbundet til en sugeenhed, eller i sæt bestående af flere læssere, der er centralt forbundet til den samme sugeenhed; denne funktion udføres i vekslende tilstand eller i henhold til en reservationslogik.

De pneumatiske læssemaskiner i CTP-serien er uundværlige komponenter til tilførsel af forskellige typer granulat og formalede materialer i komplekse plastforarbejdningssystemer. Deres fleksibilitet og det forskellige tilbehør gør det muligt at opsætte leddelte systemer, der dog er meget enkle at styre takket være kommunikationen via BUS-forbindelse til det centraliserede system (dvs. styret af et enkelt elektrisk panel og med brug af den samme vakuumpumpe til flere læssere).

Trefasede pneumatiske loadere

CTF-seriens trefasede læssemaskiner er beregnet til at modtage fritflydende pulver pneumatisk (sugning). De kan fungere individuelt, forbundet til en sugeenhed, eller i sæt bestående af flere læssere, der er centralt forbundet til den samme sugeenhed; denne funktion udføres i vekslende tilstand eller i henhold til en reservationslogik.

De trefasede læssere i CTF-serien er beregnet til at modtage fritflydende pulver pneumatisk (sugning). De kan fungere individuelt, forbundet til en sugeenhed, eller i sæt bestående af flere læssere, der er centralt forbundet til den samme sugeenhed; denne funktion udføres i vekslende tilstand eller i henhold til en reservationslogik.

Galleri //

Tekniske specifikationer //

CERTIFIKATER:

CE

SPØRGSMÅL?

Så giv os et kald. Vi er her for dig:

+45 42 46 68 00   //   mail@jce.dk

3D filer fås på anmodning

Dokumentation //