Horisontal silo

Horisontal silo

Horizontal silos EUROSILO

EUROSILO horisontale siloer er lette at transportere og har en lav miljøpåvirkning. De er mobile enheder til kortvarige byggepladser, og i modsætning til vertikale siloer kræver de ikke brug af en kran til installationen eller betonplader eller jordankre i arbejdsfasen, hvilket giver betydelige besparelser i monterings-, demonterings- og håndteringsomkostninger. EUROSILOs horisontale siloer bruges i byggeriet, landbruget, den økologiske og kemiske sektor. Takket være deres unikke egenskaber og et bredt udvalg af tilbehør kan de bruges til opbevaring og dosering af granulater og pulvere som cement, kalk, fyldstoffer, flyveaske, bentonit, sand og lignende produkter.

Opbevaring fra 15m³ til 76m³

Fås i to versioner; EUROSILO DE horisontal silo med elektronisk dosering og EUROSILO T horisontal silo med tidsstyret dosering, og begge har modeller med volumetrisk opbevaringskapacitet fra 15 m³ til 76 m³. For at reducere omkostningerne til søtransport fås EUROSILO DE og EUROSILO T også i en HC-version med en struktur, der er dimensioneret til transport i high cube-containere. I alle modeller sker materialeudvindingen via snegletransportsystemer, der er dimensioneret til standardkapaciteter på 17, 25 og 40 m³/t.

Produktet til dine behov

EUROSILO horisontale siloer er særligt velegnede til at fylde betonblandere og selvlæssende truckblandere til produktion af beton, til at fylde doseringsenheder i mobile og stationære anlæg til produktion af beton eller forblandinger, til at fylde doseringsenheder i spredere til jord- eller vejstabilisering og til at fylde tankvogne til transport af pulveriserede materialer; eller de kan kombineres med kontinuerlige anlæg til produktion af beton eller med kontinuerlige anlæg til jordbehandling. Takket være deres kompakte dimensioner, der er optimeret til transport, og deres horisontale udvikling, er EUROSILO-siloer blevet installeret i bygninger, tunneller, gletsjere og ørkener, såvel som på bjergtoppe og i centrum af trafikerede byer.

Spørgsmål? så tag fat i os.

Aftagelig horisontal mobil silo

Den mobile horisontale silo EUROSILO S adskiller sig fra versionerne EUROSILO og EUROSILO C ved at have en særlig struktur, der gør det muligt at læsse, tømme og transportere siloen ved hjælp af en aftagelig truck med hydraulisk krog (løftearm).

Opbevaring fra 15til 32m³

De mobile horisontale EUROSILO S-siloer, som fås med både elektronisk (EUROSILO S/DE) og tidsindstillet udtræk (EUROSILO S/T), har en opbevaringskapacitet på 15, 29 og 32 m3 og kan bruges til opbevaring og dosering af forskellige typer pulver- og granulatmaterialer, ligesom alle andre horisontale siloer i EUROSILO- og EUROSILO C-familien.

Hurtig opsætning
For at forenkle og lette håndteringsfaserne kan disse siloer udstyres med specifikt tilbehør, som ikke behøver at blive fjernet under transport (f.eks. det selvinstallerende udluftningsfilter eller aflæsningsskruen med hydraulisk kobling), og som gør det muligt at opstille siloen på stedet på blot et par minutter og uden nogen manuelle operationer.

Spørgsmål? så tag fat i os.

Horisontal silo m. contianerramme

EUROSILO C horisontale siloer er designet til at kunne stables oven på hinanden eller med andre containerstrukturer, så de minimerer pladsen på stedet og er ideelle i de mest kritiske og overbelastede situationer såsom bycentre i store byer.

Beton, premix og jetfugning

EUROSILO C horisontale siloer bruges til opbevaring og dosering af pulver- og granulatmaterialer som cement, bentonit, kalk, filler og lignende materialer i betonproduktionsanlæg, premix-anlæg (pulverblanding) og jet grouting-anlæg (konsolidering af fundamentjord eller membrandannelse).

Elektrisk el. tidsindstillet dosering

Ligesom den horisontale EUROSILO-silo og den horisontale EUROSILO S-silo fås den horisontale EUROSILO C-silo i to versioner: “Elektronisk dosering” med et gravimetrisk elektronisk vejesystem med faldende vægt og “tidsindstillet dosering” udstyret med et justerbart timerudtrækningssystem.

Spørgsmål? Vi hjælper gerne.

Galleri //

Eurosilo //

Eurosilo S – til hydraulisk lift //

Tekniske specifikationer //

EU-normer (udvalg):

SPØRGSMÅL?

Så giv os et kald. Vi er her for dig:

+45 42 46 68 00   //   mail@jce.dk

3D filer fås på anmodning