Horisontal Silo

Bulk opbevaring

Silo :-: Horisontal

HORISONTAL MOBIL SILO

Horisontale siloer, fra Sami silos, der er lette at transportere og med lav miljøpåvirkning, er mobile enheder til kortsigtede byggepladser. I modsætning til vertikale siloer kræver de ikke brug af kran for installation, betonplader eller jordankre i arbejdsfasen, hvilket tillader betydelige besparelser i montage-, demonterings- og håndteringsomkostninger. EUROSILO horisontale siloer bruges i bygge-, landbrugs-, økologiske og kemiske sektorer. Takket være deres unikke egenskaber og en bred vifte af tilbehør, kan de bruges til opbevaring og dosering af granulat og pulvere såsom cement, kalk, fyldstoffer, flyveaske, bentonit, sand og lignende produkter.

OPBEVARING FRA 15 TIL 76 m³

Der er to versioner tilgængelige, EUROSILO DE elektroniske horisontale doseringssilo og EUROSILO T tidsindstillede horisontale silo. Begge har modeller med volumetriske lagerkapaciteter fra 15 m³ til 76 m³. For at reducere omkostningerne til søtransport er EUROSILO DE og EUROSILO T horisontale siloer også tilgængelige i HC-versionen med en struktur dimensioneret til transport i højkubecontainere. I alle modeller foregår materialeudtræk via skruetransportsystemer dimensioneret til standardkapaciteter på 17, 25 og 40 m³/h.

PRODUKTET TIL DINE BEHOV

EUROSILO horisontale siloer er særligt velegnede til lastning af betonblandere og selvlastende lastbilblandere til fremstilling af beton, til påfyldning af doseringsenheder i mobile og stationære anlæg til fremstilling af beton, eller forblandinger, til påfyldning af doseringsenheder i spredere til jord eller vej. stabilisering og til lastning af tankskibe til transport af pulveriserede materialer; eller de kan kombineres med gennemgående anlæg til fremstilling af beton eller med gennemgående anlæg til jordbehandling. Takket være deres kompakte dimensioner, optimeret til transport, og deres horisontale udvikling, er EUROSILO-siloer blevet installeret i bygninger, tunneller, gletsjere og ørkener, såvel som på bjergtoppe og i centrum af trafikbelastede byer.

Aftagelig HORISONTAL MOBILSILO

EUROSILO S mobile horisontale silo adskiller sig fra EUROSILO og EUROSILO C versionerne ved at have en speciel struktur, der tillader lastning, aflasning og transport af siloen ved hjælp af lastbil med hydraulisk krog (løftearm).

OPBEVARING FRA 15 TIL 32 M³

EUROSILO S mobile horisontale siloer, som fås i både elektronisk (EUROSILO S/DE) og tidsstyret udsugning (EUROSILO S/T) versioner, har lagerkapaciteter på 15, 29 og 32 m³ og kan bruges til opbevaring og dosering af forskellige typer af pulver- og granulatmaterialer, ligesom alle andre horisontale siloer i EUROSILO- og EUROSILO C-familien.

HURTIG OPSÆTNING

For at forenkle og lette håndteringsfaserne kan disse siloer udstyres med specifikt tilbehør, som ikke skal fjernes ved transport (såsom det selvinstallerende udluftnings/støvdæmpningsfilter eller aflæsningssnegl med hydraulisk kobling), og som tillader siloen at sættes op på stedet på få minutter og uden nogen manuelle betjeninger.

HORISONTAL SILO MED CONTAINERSTRUKTUR

Udformingen tilbyder muligheden for at blive stablet oven på hinanden eller med andre containerstrukturer, EUROSILO C horisontale siloer minimerer pladsen på stedet og er ideelle i de mest kritiske og overbelastede situationer, såsom bycentre i store byer.

BETON-, PREMIX- og JETFUJNING

EUROSILO C horisontale siloer bruges til opbevaring og dosering af pulver og granulerede materialer såsom cement, bentonit, kalk, fyldstof og lignende materialer i betonproduktionsanlæg, forblandingsanlæg (pulverblanding) og jetfugeanlæg (konsolidering af fundamentjord eller membrandannelse) .

ELEKTRONISK OG TIDSINDSTILLET DOSERING

Ligesom EUROSILO horisontal silo og EUROSILO S horisontal silo fås EUROSILO C horisontal silo i to versioner: “elektronisk dosering”, med et gravimetrisk elektronisk vejecelle-vejesystem med faldende vægt, og “tidsindstillet dosering” udstyret med en justerbar timer udsugningssystem.

EUROSILO // Horisontal Silo

EUROSILO S // Horisontal silo til hydraulisk løft

EUROSILO C // Horisontal container silo

FORESPØRGSEL

Vi leverer rådgivende salg, så har du spørgsmål er du mere end velkommen til at forespørge på vores produkter og komponenter. Det koster ikke noget. 

JC Engineering kontakt telefon +45 42 46 68 00

JC Engineering kontaktMail: jc@jce.dk