Horisontal Silo

Bulk opbevaring

Silo :-: Horisontal

EUROSILO horisontale siloer, der er lette at transportere og har en lav miljøpåvirkning, er mobile enheder til kortsigtede byggepladser og kræver, i modsætning til vertikale siloer, ikke brug af en kran til deres installation eller betonplader eller jordankre i arbejdsfasen, hvilket tillader betydelige besparelser i montage-, demonterings- og håndteringsomkostninger.

EUROSILO horisontale siloer bruges i bygge-, landbrugs-, økologiske og kemiske sektorer. Takket være deres unikke egenskaber og en bred vifte af tilbehør, kan de bruges til opbevaring og dosering af granulat og pulvere såsom cement, kalk, fyldstoffer, flyveaske, bentonit, sand og lignende produkter.

Der er to versioner tilgængelige, EUROSILO DE elektroniske horisontale doseringssilo og EUROSILO T tidsindstillede horisontale silo, og begge har modeller med volumetriske lagerkapaciteter fra 15 m³ til 76 m³. For at reducere omkostningerne til søtransport er EUROSILO DE og EUROSILO T horisontale siloer også tilgængelige i HC-versionen med en struktur dimensioneret til transport i højkubecontainere. I alle modeller foregår materialeudtræk via skruetransportsystemer dimensioneret til standardkapaciteter på 17, 25 og 40 m³/h.

UROSILO horisontale siloer er særligt velegnede til læsning af betonblandere og selvlastende lastbilblandere til fremstilling af beton, til fyldning af doseringsenheder i mobile og stationære anlæg til produktion af beton eller forblandinger til fyldning af doseringsenheder i spredere til jord eller vej. stabilisering og til lastning af tankskibe til transport af pulveriserede materialer; eller de kan kombineres med kontinuerlige anlæg til produktion af beton eller med kontinuerlige anlæg til jordbehandling. Takket være deres kompakte dimensioner, optimeret til transport, og deres horisontale udvikling, er EUROSILO-siloer blevet installeret i bygninger, tunneller, gletsjere og ørkener, såvel som på bjergtoppe og i centrum af trafikbelastede byer.

Horisontal silo Eurosilo 

Forespørgsel

kontakt os for kommerciel teknisk eller anden assistance.

  Hovednummer: +45 24 26 68 00 

  E-mail: jc@jce.dk

  Videosamtale: Teams, FaceTime, Duo…