1

Forbered Dine Aksler

 

Når du har modtaget dine moduler, skal du forberede de aksler, du skal bruge til din Archimedys™ sneglesamling. Fastgør en ende og drivaksel til enden af akslen. Sørg altid for et gevindhul for enden af akslen for at tillade moduler at låse.

Drivakselens diameter skal altid være mindst lig med modulets kernediameter.

2

Saml Dine Moduler

 

Du skal blot stable moduler på akslen i henhold til den snegleprofil, du har defineret. Start- eller slutmodulernes støtteflader skal være flade. TRH og FRH har en flad kontaktflade som standard. Det er muligt at bearbejde for at justere sneglelængden.

Påmindelse: Drivakselens diameter skal altid være mindst lig med modulets kernediameter

3

Lås Din Snegl

 

Når din snegl er samlet, indsættes endeskaftet og låses med en klemmesnegl.

Forskellige muligheder for endekonfigurationer.

Archimedys

A

Uden bearbejdning af akslen og brug af en standard sekskant. Akslen låses med en enkelt boret stift, når alle moduler er på plads. Denne side kan bruges til at montere lejer.

B

Den sekskantede aksel drejes for at nå en passende diameter. En simpel bøsning bruges derefter til at låse moduler på plads ved hjælp af en stift.

Archimedys

C

Når materialet flyder i snegleretningen, er det muligt at låse moduler på plads med en konventionel snegl og en stålskive.

Forskellige konfigurationer på drevsiden er også mulig:

Archimedys

1

Den sekskantede aksel er ikke bearbejdet. Man kan bruge en standard sekskantbøsning med et cylindrisk område til at tilpasse motorforbindelsen. Bøsningerne er fastgjort med to stifter. Nøglesporet kan laves direkte på buske.

Archimedys

2

Den sekskantede aksel er ikke bearbejdet. Man kan tilføje en ekstra aksel på bøsningerne, når der bruges hule koblinger.

Archimedys

3

I denne konfiguration skal man bearbejde akslen og tilføje bøsninger. Fastgørelsen sker med to stifter på skaftsiden.

Archimedys

4

I denne konfiguration kan man bearbejde endeakslen og tilføje en stålbøsning for at låse modulerne på plads. Nøglesporet er lavet på akslen.

Archimedys

6

Den sekskantede aksel er bearbejdet i henhold til endeakslens form. Denne konfiguration bruges hovedsageligt, når der kræves en lang drivaksel.

Videoforklaring