Rørsnegl

CEMENTSNEGLE I HØJ KVALITET TIL SKARPE PRISER

Kvalitetsrørsnegle til skarpe priser

JCE tilbyder individuelt tilpassede snegleløsninger fra Italienske Scutti, som er en af verdens førende producenter af udstyr til cement og kalkindustrien.

Rørsnegle, også kendt som cementsnegle, sandsnegle, eller kalksnegle, bruges bl.a. til transport af cement, sand, kalk, flyveaske, fillerstøv, og silica. Altså bulk materialer til produktion af cement.

Rørsnegle fra Scutti er udført i meget høj kvalitet, som er med til at sikre en lang levetid, selv ved håndtering af meget slidende materialer. Sneglene er udført i alm. sort stål, AISI 304, og leveres i an række standard RAL farver. Andre farver fås på bestilling. Scutti bruger AkzoNobel, som er førende producent af malingsystemer, som leverandør til malingsløsninger.

Rørsnegle kan også anvendes bredt i en række andre industrier til at transporterer pulvere og granulater.
Til fødevareindustrien kan vi også anbefale at kigge nærmere på vores modulsnegle fra Archimedys.

Vi er lagerførende med en del komponenter og reservedele, eks.  butterflyventiler, mellemlejer, og endelejer, gear og gearmotor, halsjern, gummiovergang, og bundluger… så er uheldet ude kan vi levere med meget kort varsel.

JCE har gennem årene samlet en palette af leverandører inden for pulver og bulk materialehåndtering således at vi kan tilbyde løsninger til opbevaring, overvågning, transport, kontrol, blanding, filtrering og håndtering af alle typer pulvere.

Tilbehør //

Tekniske specifikationer //

Tekniske specifikationer (udvalg):

ATEX

SPØRGSMÅL?

Så giv os et kald. Vi er her for dig:

+45 42 46 68 00   //   mail@jce.dk

3D filer fås på anmodning

Dokumentation //