Silo opbevaringsløsninger

by | Aug 24, 2022 | 1.0 Komponenter, 1.10 Silo | 0 comments

Silo opbevaringsløsninger.

JC Engineering tilbyder nøglefærdige siloopbevaringsløsninger fra 23m3 helt på 3000m3 til det nordiske marked, primært inden for cement- og kalkindustrien.

se vores udvalg af siloer

Vi leverer ISO 12944 certificerede stålsiloer i korrosionsklasse C1 til C5M, hvor sidstnævnte er til opstilling offshore eller kystnære områder med høj saltholdighed. Afhængig af korrosionsklasse vælges kvaliteten for coating systemet, hvilket vil sige modstandsdygtighed for korrosion inden første større vedligeholdelse. Dette er i høj grad et individuelt valg der afhænger af siloens placering samt en afvejning af indkøbspris/vedligeholdelsesomkostninger. Holdbarheden for coatingen fås i 3 klasser; Høj holdbarhed >15 år til første større vedligeholdelse, Mellem Holdbarhed 5-15 år til første større vedligeholdelse og Lav Holdbarhed <5 år til første større vedligeholdelse. Holdbarhed forholder sig til præstationsvarighed af coating systemet og er ikke lig med tidsmæssig længde på garantien.

For at opnå højeste kvalitet sandblæses alle siloer udvendigt inden grunding maling/lakering. For panelopbyggede siloer gælder at panelerne sandblæses på begge sider samt mulighed for varmgalvanisering for endnu bedre korrosionsbeskyttelse.

Om vores leverandører og underleverandør: Scutti Srl og AkzoNobel

Scutti er en førende producent af cement og kalksiloer, der med over 50 års erfaring i siloopbevaringsløsninger, har muliggjort at udvikle et produktkatalog af højkvalitetsudstyr der inkluderer, snegletransportører, støvfiltre ventiler og silosikkerhedssystem. Dette gør, at vi kan levere nøglefærdige siloopbevaringsløsninger.

Du kan se nogle af udvalg af siloerne her.

Scutti er desuden en af få virksomheder i verden der er specialiseret i fremstilling og installering af de mest kosteffektive cementterminaler for aflæsning fra skib til lastning af lastbil. Som leverandør af maling har Scutti teamet op med AkzoNobel. Udover innovative løsninger tilbyder AkzoNobel også en ambitiøs forpligtigelse til bæredygtighed – argumenter som man kan bruge direkte i sin brandingen af egen virksomhed.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.