Blander

Specialblander i meget høj kvalitet til din unikke proces

 

Batch Blander

Kontinuerlig Blander

Bendel Blander

reaktor mixer | A-MXK6700

Special Blander

Eksperter i blandeteknologi

MIX har siden 1990 designet og fremstillet blandesystemer til pulver-, korn-, fiber- og pastaprodukter. Gennem årene har MIX beskæftiget sig med de fleste typer produkter og har lært, at hver proces er unik og fortjener sin egen specialbygget maskine til at opfylde sit formål. Vores store erfaring gør det muligt for MIX at designe og fremstille maskiner (blandere, omrørte bunkere, granulatorer, varmeapparater, kølere, tørrere, reaktorer, sterilisatorer) til både batch- og kontinuerlige processer, der er i stand til at opfylde de mest udfordrende krav.

 

Data til at sikre jeres investering

MIX tror fuldt og fast på vigtigheden af ​​forskning, udvikling og teknologisk innovation. I 2015 udvidede MIX sit blandings-/proceslaboratorium. I dag kan kunderne anmode om at udføre tests med strengere parametre: Temperaturer op til +200°C, tryk op til +5 bar og under vakuum. Pulvere, korn, fibre og pastaer kan testes i laboratoriet, selv i eksplosiv atmosfære (ATEX). Kemiske reaktioner, fysiske ændringer, fugtprocent i produkter og stigninger i temperatur og tryk kan styres fuldautomatisk og holde alle parametre overvåget i hvert trin af hele processen.

MIX har altid sikret fortroligheden af ​​behandlede oplysninger og gentageligheden af ​​resultaterne opnået i Laboratoriet for Industrimaskiner. Den anvendte innovative teknologi gør det meget nemmere at bestemme hvert produkts karakteristiske træk og som et resultat at identificere de bedst egnede blandings-/procesteknikker for at opnå det færdige produkt, som kunderne ønsker.