Multifrekvenssigte

X-line sigte

X-Line-produktserien anvender MFV-sigteteknologi (Multi-Frequency Vibration), som er patenteret.

Den overgår konsekvent andet sigteudstyr i sin evne til at øge kapaciteten og partikelseparationseffektiviteten betydeligt (over 99% renhed i partikelstørrelse) for problematiske materialer, der er våde eller tørre, ultrafine (ned til 5 μm), klæbrige, slibende, agglomerative eller tilbøjelige til at sætte sig fast.
Den opnår hidtil usete resultater på vanskelige materialer uden behov for netrensningssystemer på grund af MFV-teknologien.
Denne teknologi er baseret på at accelerere arbejdsnettet op til 500G – en stigning på 10.000% i forhold til den netacceleration, der opnås med standard sigteudstyr.
X-Line-sigter fås i rektangulær og cirkulær konfiguration.

X-Line rektangulært udstyr giver højvolumenseparation (25 mm ned til 20 μm) til vanskelige materialer, der er slambaserede, våde, tørre, klæbrige, slibende eller agglomerative. De rektangulære maskiner kan fremstilles i enten kulstof eller rustfrit stål, forsynes med dæksler, fleksible tilslutninger, stativer, varierende studse og forskellige belægninger.

Der findes tre typer af rektangulære sigter:

  • RS (single deck) med én vibrationsmotor til sigtning af pulver: Perfekt til sigtning af vanskelige materialer til pulveranvendelser, der kræver sigtning/separation af store mængder.
    ved store mængder. Den kan bruges til tunge tørre eller væskebaserede industrielle anvendelser inden for kemikalier, minedrift, olie, tilslagsmaterialer, gødning, genbrugt/knust/brændt affald og lettere eller mere sarte materialer som metalpulver.
  • RD (dobbeltdækker) med én vibrationsmotor til sigtning af pulver: Dette sold bruges til sortering af pulver til de samme industrier som RS (se ovenfor) med høj effektivitet og gennemstrømning.
  • RS (enkeltdækker) med to vibrationsmotorer til sigtning af væsker: Denne produktlinje er designet til sigtning af væsker/opslæmninger og afvanding af materialer (ned til 20 μm) i høj fortyndingsgrad.

Galleri //

Tekniske specifikationer //

Tekniske specifikationer (udvalg):

ATEX

SPØRGSMÅL?

Så giv os et kald. Vi er her for dig:

+45 42 46 68 00   //   mail@jce.dk

3D filer fås på anmodning

Dokumentation //