Big-bag Silo

Big-bag silo

SP12-F, tegnet og produceret for JC Engineering ApS, er en big-bag silo til byggepladser.

Kundetilpassede løsninger

Siloen kan opbevare 1m³ tørcement, og er udstyret med en butterflyventil m. manuel håndtag, snegl og flexrør til støvminimereende proces. Siloen er født med en gummitætning til låget.

Tilbehør

Kan også leveres med snegl i andre længder, butterflyventil m. elektromotor eller pneumatisk aktuator eller estromatblander.

Transport

Siloen transporteres på lastbil med lift via 3 øjer, eller gaffeltruck. Og hvis underlaget er til det, kan SP12-F flyttes med alm. palleløfter.

Har du særlige ønsker så kontakt os.

SSB Big-bag tømmesystemer (bulk bags eller FIBC-poser), fra Sami, bruges til at tømme poser med pulver eller granulat, til at fodre doserings- og blandesystemer direkte eller til at fylde vertikale siloer og horisontale siloer med poser.

Features

Gør det muligt at:

  • at tømme indholdet af flere 25 kg sække og big bags (bulk bag eller FIBC bag) sikkert nemt og uden spild,
  • at opbevare produktet i siloen og beskytte det mod fugt,
  • at bruge det opbevarede produkt til enhver tid uden afbrydelser og i en kontinuerlig proces. Dette muliggør adskillelse og optimering af faserne “aflæsning af big bags” og “materialeudnyttelse”, hvilket resulterer i betydelige besparelser i arbejdstid.

Big-bag (bulk bag eller FIBC-poser) placeres, vha. gaffeltruck, hejs eller andet løfteudstyr, i den teleskopiske støttestruktur, som har højdejusteringer for at rumme forskellige posestørrelser. En cirkulær tætning på taget forhindrer spredning af støv til atmosfæren. Ved håndtering af farligt produkt eller meget fint støv er det muligt at anvende et ekstra filtersystem med en ventilator.

I tilfælde af big bags “med udløbsventil” er den manuelle åbning af posen let og hurtig, mens engangs big-bags vil et sæt blade placeret inde i siloen sørge for opsprætning af posen.

SILO SBB big-bag tømmesystemet tilbyder lagerkapaciteter på 2, 3, 4, 5 eller 7 m³, og alle modeller er mobile maskiner, der kan flyttes med gaffeltruck. SSB big-bag tømmesystemet er tilgængeligt i to versioner: “elektronisk dosering”, med et gravimetrisk elektronisk vejesystem, der bruger vejeceller med faldende vægt, og “tidsindstillet dosering”, udstyret med et justerbart timerudsugningssystem.

Tag fat i os, såfremt du har spørgsmål.

Tekniske specifikationer //

EU-normer (udvalg):

SPØRGSMÅL?

Så giv os et kald. Vi er her for dig:

+45 42 46 68 00   //   mail@jce.dk

3D filer fås på anmodning