Panelopbygget silo

Panelopbyggtet silo

Panelopbygget stålsilo

SP-serien fra Scutti består af seks serier af modulopbygget stålsiloer på ø3500mm op til ø12500mm med kapaciteter på 50m³ – 2600m³. Se dokumantation.

Kundetilpassede løsninger

Scuttis panelopbyggede siloer leveres i korrosionsklasser fra C3 til C5M (Marine). SP-siloer sandblæses og grundes (begge sider) inden de males med maling fra AkzoNobel i standard RAL-farver eller efter ønske. SP-siloer fås også i varmgalvaniseret version.

Vi leverer skræddersyede kundetilpassede løsninger efter behov; med forlængede ben, serviceplatform og el. gangbro – såfremt der er tale om flere siloer el. silobatteri. Panelopbygget silo fås med konus på 60° el. 75° afhængig af produkt.

Tilbehør

Vi tilbyder et bredt tilbehørsprogram, herunder vibrerende silobunderørsnegle, vertikalsnegle gelænder og el. trappe med hvileplatform.

Transport

SP-silo pakkes på paller og transporteres på alm. lastbil og giver store transportbesparelser. SP-silopanelerne kan også fremstilles til alm. containertransport.

Installation

Den præcise fremstilling af panelerne sikrer nem installation på stedet. En særlig pakning sikrer, at panelerne er vandtætte. Kommer med galvaniserede bolte.

Vi hjælper gennem hele købsprocessen, fra de første overvejelser til endelig installation.

Filterløsninger til siloanlæg //

Tekniske specifikationer //

TEKNISKE STANDARDER (UDVALG):

 • Strukturelt design iht. EUROCODE 3 del 4-1…
 • Seismisk risiko til UBC-97, zone 1…
 • Vindforhold iht. EUROCODE 1 del 1-3…
 • Snebelastning iht. EUROCODE 1 del 1-3…

  SPØRGSMÅL?

  Så giv os et kald. Vi er her for dig:

  +45 42 46 68 00   //   mail@jce.dk

  3D filer fås på anmodning