Oyster™ composite

Oyster™ composite

OYSTER™ COMPOSITE

Oyster™ Composite-ventilen er den ideelle løsning til højpræcisionsudledning og volumetrisk dosering af pulvere, og den er især velegnet til pack-off-systemer.

Ventilens geniale design gør det muligt for brugeren at udvikle optimerede påfyldningsprotokoller for at opnå høje niveauer af effektivitet og doseringsnøjagtighed.

Hovedfløjen fungerer som en butterfly-ventil til bulkudledning af produktet, og doseringshovedet fungerer som en miniature-doseringsventil, der doserer bittesmå mængder af produktet i den sidste fase af findoseringen. Brugen af 4-20mA positioner på hovedbladet muliggør proportional lukning, når målvægten nærmer sig, og det er det, der giver ventilen sin meget høje produktivitet.
Til mere klæbrige produkter kan doseringshovedet udstyres med en brobryder for at holde produktet flydende.

Alle Oyster™-mærkede sanitære ventiler er designet i henhold til cGMP-standarder, så de fungerer problemfrit og er nemme at vedligeholde. Ventildesignet sikrer optimale hygiejniske og funktionelle egenskaber og eliminerer udsparinger med hjørner, der er svære at rengøre. Oyster™-brandede ventiler fremstilles med nøjagtige tolerancer og færdiggøres efter de højeste farmaceutiske standarder.

Galleri //

Tekniske specifikationer //

Tekniske specifikationer (udvalg):

ATEX

SPØRGSMÅL?

Så giv os et kald. Vi er her for dig:

+45 42 46 68 00   //   mail@jce.dk

3D filer fås på anmodning

Dokumentation //