Vibrerende silobund

Vibrerende silobund m. hurtig udtømning

Beholderaktivator med hurtigt aftageligt udtag

Beholderaktivatoren er den uundværlige udsugning til dine opbevaringssiloer.

Ud over standardsortimentet tilbyder ISERCO specifikke beholderaktivatorer med egenskaber, der opfylder særlige behov. Det gælder f.eks. aktivatoren med hurtig afmontering, som letter rengøringen, når den er placeret i et utilgængeligt område. Den hurtige adskillelse er også nyttig af hygiejnemæssige årsager, når det er nødvendigt at rengøre skraldespandsaktivatoren regelmæssigt, som f.eks. i fødevareindustrien.

Der findes 2 typer af skraldespandsaktivatorer med udtag til hurtig afmontering. Den ene er drejelig, og den anden er optrækkelig og drejelig. Affaldsaktivatoren med optrækkeligt (eller vipbart) og drejeligt udløb integreres i en installation, hvor det drejelige udløb ikke kan integreres. Den er mere velegnet til meget små installationsområder. De optrækkelige og drejelige udløb er generelt beregnet til skraldespandsaktivatorer med små diametre.

Disse udløb består af vippeskruer og øjebolte, som er lette at fjerne og giver mulighed for hurtig og nem vedligeholdelse af skraldespandsaktivatoren.

Der findes også helt optrækkelige og drejelige affaldsaktiverere til endnu mindre rum.

I sortimentet af skraldespandsaktivatorer, der er beregnet til at blive integreret i et begrænset rum, er der også skraldespandsaktivatorer i paneler. Denne leveres i flere dele, der skal samles på stedet. Den er især velegnet til installationer i snævre rum.

Er dine siloer placeret på et lille sted? Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi en løsning, der passer til dine behov.

Galleri //

Tilbehør //

Tekniske specifikationer //

CERTIFIKATER:

SPØRGSMÅL?

Så giv os et kald. Vi er her for dig:

+45 42 46 68 00   //   mail@jce.dk

3D filer fås på anmodning

Dokumentation //