Knivventiler

SGA1 KNIVVENTIL

skydeventiler SGA1 er designet til at lukke af for produktgennemstrømmen fra udløb af bulkbeholdere, siloer, transportbånd og andre udløbspunkter.

SGA1 bruges, hvor der kræves støvtætning. Den selvkalibrerende fjeder sikrer ventilen en lang holdbarhed og reducerer slitage. Skydeventilen er velegnet til de mest krævende applikationer på markedet.

Produktet fås også i en manuel version.

Fås også til MOCA-, ATEX- og EAC-versioner.

SGA2 KNIVVENTIL

Skydeventil SGA2, fra COMAV, er udviklet til at lukke for produktgennemstrømmen fra udløb i siloer, transportbånd og andre udløbspunkter.

Anbefales til beholdere med vægtceller og doseringsenheder for at undgå balanceproblemer med deraf følgende aflæsningsfejl.

SGA2 dobbeltcylindre bruges, hvor støvtætning er påkrævet. De selvkalibrerende fjedre sikrer ventilen en lang levetid og reducere slitage. Skydeventilen imødekommer de mest krævende applikationer på markedet. Dens kompakte størrelse tillader en bred vifte af installationsmuligheder.

Produktet fås også i en manuel version.

Fås også i MOCA-, ATEX- og EAC-versioner.

SGM KNIVVENTIL

Denne knivventil bruges til at afbryde et produkt under en hopper, siloer og roterende ventiler for at udføre forebyggende vedligeholdelse på en nedstrømskomponent.

SGM er velegnet til en lang række anvendelser takket være det kompakte design. Bladet er selvrensende efter hver åbning, og er med til at sikrer ventilen en lang holdbarhed.

SGB KNIVVENTIL

Denne dobbelt kvivventil er ideel til at dele produktaflæsningsprocessen og er specielt udviklet til anvendelse i ekstruderdoseringsanlæg til plastsektoren. Den har også forskellige anvendelser i industrielle projekter, hvor der er behov for at blokere eller forsinke doseringsprocessen.

Fås også i MOCA-, ATEX- og EAC-versioner.

Galleri //

Tekniske specifikationer //

CERTIFIKATER:

  • ATEX-version på forespørgsel
  • Fødevaregodkendt ihht. EC 1935/2004
ATEX
MOCA 1000x1000px trans web 1

SPØRGSMÅL?

Så giv os et kald. Vi er her for dig:

+45 42 46 68 00   //   mail@jce.dk

3D filer fås på anmodning